Skelp

Ontwikkelt jouw logo, huisstijl en website
met persoonlijke aandacht.

Neem contact op

Logo en huisstijl

Op zoek naar een professioneel logo-ontwerp? Creatief, professioneel en op maat? Samen met jou kijk ik wat de wensen zijn en op basis daarvan maak ik een aantal voorstellen. Het ontwerp is pas klaar als jij 100% tevreden bent. Als je logo klaar is ontvang je alle bestanden die je nodig hebt: de originele bestanden (eps, vector), bestanden voor internet, word, e-mail, drukwerk, social media, etc.
Aansluitend op het logo-ontwerp kan ik een huisstijl (visitekaartje, briefpapier, etc) ontwikkelen.
Een logo en huisstijl is zeer persoonlijk. De uitstraling vertegenwoordigt jouw bedrijf of organisatie. Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden van logo's en huisstijlen die ik ontwikkeld heb.

(prijzen zijn exclusief 21% btw)

Huisstijlpakket  € 525,00

- ontwerp logo
- ontwerp visitekaartje, creditkaartformaat
- briefpapier
- envelop of wordtemplate briefpapier
- drukklaar aanleveren van de bestanden
- E-mailhandtekening

Afzonderlijke prijzen:

Ontwerp logo: 299,00*
Ontwerp visitekaartje: 100,00
Briefpapier: € 100,00
Envelop of wordtemplate briefpapier: € 50,00
E-mailhandtekening: € 50,00
* prijs is op basis van duidelijke briefing

Logo digitaliseren: vanaf € 50,00

Je hebt al een bestaand logo, maar deze moet nog omgezet worden naar een eps - vector bestand met professioneel tekenprogramma, zodat het geschikt is voor alle doeleinden. Je ontvangt nadien het originele bestand en de kleurcodes die nodig zijn om drukwerk te laten vervaardigen en voor belettering, etc. ). De prijs is afghankelijk van de gedetaileerdheid van het logo en hoeveel werk dat met zich meebrengt. (Meestal zijn de kosten tussen de € 50,00 en € 100,00)

Drukwerk en uitbreidingen op je huisstijl

De mogelijkheden om je huisstijl verder uit te breiden zijn natuurlijk zeer breen, denk bijvoorbeeld aan: een flyer (A6 tot A4 dubbelzijdig), folder (dubbelzijdig A4), poster, wenskaart, roll-up banner, autobelettering, etc. Vraag naar informatie en prijzen.

Andere wensen?

Misschien heb je andere ideeën of wensen op het gebied van vormging, DTP, drukwerk en huisstijlontwikkelingen. Neem gerust contact op om met mij te overleggen. Ik help je graag.

0
0
0
s2smodern